Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ – ОТЛИЧЕН СЪС СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС СГРАДА НА ГОДИНАТА 2018 ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ – ОТЛИЧЕН СЪС СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС СГРАДА НА ГОДИНАТА 2018
С благодарност към партньорите и компетентното жури за наградата и за възможността да бъдем пример за проект, отговарящ на актуалните урбанистични предизвикателства!
Прочети още
АртЕст МЕБЕЛИ - МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ АртЕст МЕБЕЛИ - МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ
Тристаен: трапезария, родителска спалня и детска стая!
Прочети още
ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ - АКТ 16! ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ - АКТ 16!
Жилищен комплекс „Лабиринт“ вече е въведен в експлоатация! Коктейл в ранната вечер на 17 август събра бъдещите съседи и екипа на комплекса по повода.
Прочети още
СЪСТАВЕН Е И ПОДПИСАН Е ПРОТОКОЛ АКТ ОБРАЗЕЦ 16   СЪСТАВЕН Е И ПОДПИСАН Е ПРОТОКОЛ АКТ ОБРАЗЕЦ 16
Жилищен комплекс Лабиринт има удоволствието да сподели, че на 18.07.2018 г. успешно приключи работата на Държавна приемателна комисия.
Прочети още
5% ОТСТЪПКА ПРЕЗ ЮНИ! МЕСЕЦ НА ДЕТЕТО! 5% ОТСТЪПКА ПРЕЗ ЮНИ! МЕСЕЦ НА ДЕТЕТО!
5% отстъпка за избрани тристайни апартаменти с изглед към детската площадка – само през юни! 
Прочети още
МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ Д4 МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ Д4
Двустаен с обширен дневен тракт!
Прочети още
ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ПРЕД БЛОКА! ГОТОВА Е! ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ПРЕД БЛОКА! ГОТОВА Е!
Влакче, пързалки, клатушки, катерушки - вече очакват малчуганите от блока!
Прочети още
МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ Е7 МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ Е7
Тристаен с включено подземно паркомясто в цената! 
Прочети още
МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ Е6 МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ Е6

Тристаен с включено подземно паркомясто в цената! 


Прочети още
ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ С ВКЛЮЧЕНО ПОДЗЕМНО ПАРТОМЯСТО В ЦЕНАТА ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ С ВКЛЮЧЕНО ПОДЗЕМНО ПАРТОМЯСТО В ЦЕНАТА

Открий своя нов дом в Лабиринта! Цени от 650 до 800 евро! Без комисиона от купувача!


Прочети още
МАРТ - ПРОЛЕТНО НОВ. НАПРОЛЕТ - НОВ ДОМ! МАРТ - ПРОЛЕТНО НОВ. НАПРОЛЕТ - НОВ ДОМ!
Жилищен комплекс Лабиринт - вече с Акт 14!
Прочети още
ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ ДАРИ ЧЕТВЪРТАТА ИНСУЛИНОВА ПОМПА ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ ДАРИ ЧЕТВЪРТАТА ИНСУЛИНОВА ПОМПА
Горди сме да споделим, че днес в УМБАЛ „Св. Марина“ - Варна малкият Борис Иванов получи инсулинова помпа и консумативи от Детска диабетна асоциация „Докосни дъгата“ и жилищен комплекс “Лабиринт”
Прочети още
Нов дом за Коледа? Мисията е възможна! Нов дом за Коледа? Мисията е възможна!

5 апартамента с 5% отстъпка за празниците пуска "Лабиринит"


Прочети още
Жилищен комплекс “Лабиринт” дари трета инсулинова помпи за деца с диабет Жилищен комплекс “Лабиринт” дари трета инсулинова помпи за деца с диабет
Жилищен комплекс “Лабиринт” дари нова инсулинова помпи със сет консумативи на дете с диабет в УМБАЛ “Света Марина” във Варна.
Прочети още
В месеца на Купидон: Специално предложение за всички, изгубени в Лабиринта на любовта. В месеца на Купидон: Специално предложение за всички, изгубени в Лабиринта на любовта.
За Свети Валентин екипът на жилищен комплекс Лабиринт е помислил за всички, изгубени в Лабиринта на любовта. Три промоционални апартамента са на специална цена само през месец Февруари! Влюбването е гарантирано!
Прочети още
Направиха първата копка на "Лабиринт" Направиха първата копка на
Първата копка на най-новия жилищен комплекс от затворен тип във Варна вече е факт. Бъдещото архитектурно бижу, наречено "Лабиринт", ще бъде изградено  ул. "Академик Андрей Сахаров" 9 - само на 2 спирки с градския транспорт от Катедралния храм "Свето Успение Богородично". Шестте сгради трябва да са готови до края на първото тримесечие на 2018 г. , но интересът към апартаментите е много голям и над 13% от тях вече са продадени.

Прочети още
B Бългapия дoxoдитe oт oтдaвaнe нa имoти пoд нaeм ca eдни oт нaй-виcoкитe в Eвpoпa B Бългapия дoxoдитe oт oтдaвaнe нa имoти пoд нaeм ca eдни oт нaй-виcoкитe в Eвpoпa
Бългapия e eднa oт cтpaнитe в Eвpoпa, зa кoитo ce 
oкaзвa, чe e ocoбeнo изгoднo дa инвecтиpaш
в имoт и cлeд тoвa дa гo oтдaвaш пoд нaeм.

Прочети още
Грандиозно шоу за откриването на школата на Черно море – Тича Грандиозно шоу за откриването на школата на Черно море – Тича
На откриването присъстваха и представители на най-новите партньори на асоциацията – варненската фирма “Мавели”, която ще дари процент от цената на всеки закупен апартамент в новостроящия се жилищен комплекс “Лабиринт”. Целта е с парите да бъдат закупени 10 инсулинови помпи, чиято цена е между 5500 и 7000 лева.
Прочети още
в. "Стандарт": Варненска компания се включва в битката с диабета в.
Жилищен комплекс "Лабиринт" Жилищен комплекс "Лабиринт" е най-новият партньор на Детската диабетна асоциация "Докосни дъгата" и дарява средства от продажбата на нови апартаменти за инсулинови помпи за деца. Дано по-често има такива жестове, заявяват от асоциация "Докосни дъгата"
Прочети още
Затворените комплекси - новият хит във Варна Затворените комплекси - новият хит във Варна
Жилище с две спални в затворен комплекс, осигуряващ денонощна охрана и зони за отдих сред зеленина и водни площи. Това е хитът на пазара за недвижими имоти във Варна през последните няколко месеца, сочат анализите на брокерските агенции в града.
Прочети още
Зaтвopeнитe комплекси - вce пo-пpeдпoчитaнo мяcтo зa пoкyпкa нa жилищe

Tъpceнeтo нa имoти в зaтвopeни кoмплeкcи cтaвa вce пo гoлямo, кaтo oт нaчaлoтo нa гoдинaтa ce e yвeличилo c близo 25%. Ocнoвнo ce тъpcят тpиcтaйни и двycтaйни aпapтaмeнти. Kyпyвa ce ocнoвнo зa coбcтвeни нyжди.


Прочети още
Шест сгради ще осигуряват уютна семейна среда Шест сгради ще осигуряват уютна семейна среда

Изграждане на съвременен жилищен комплекс от затворен тип в широкия център на Варна планира инвестиционната компания "Мавели" АД, чийто управител е Велико Желев. Модерният комплекс ще се намира върху парцел с площ 12 142 кв. м - на ул. "Акад. Андрей Сахаров", в съседство с бул. "Сливница".


Прочети още
Мая Желева: "Лабиринт" е шансът на варненци да изградим заедно нов тип градска среда
Нашият нов проект - жилищен комплекс "Лабиринт", е насочен към хората, които търсят дом - едновременно удобен и модерен, но и близо до центъра, в съседство с детски градини, училища, спортни комплекси и търговски центрове. Търсенето във Варна се промени не само количествено: ако досега най-желани бяха малките апартаменти, то сега отбелязваме най-сериозен интерес към просторни жилища, към апартаменти, подходящи за семейства с деца, с поне две спални и многофункционална и голяма дневна зона.

Прочети още
Архитект Светослав Станиславов: Всичко в "Лабиринт" е в полза на клиента Архитект Светослав Станиславов: Всичко в

Проектът на жилищен комплекс "Лабиринт" е замислен така, че да бъдат застроени по-малко от 20% от терена, който е общо над 12 хил. кв. м. Тоест да има достатъчно място за зеленина, простор и въздух между сградите. Не се изкушихме от голямата квадратура предвидена в подробния устройствен план, а направихме жилищен комплекс, който дава повече възможности за рекреативна дейност и паркова среда. 


Прочети още
Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.