Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

Четири от сградите на жилищен комплекс Лабиринт вече са с Акт 14

 

 Блокове В, Г, Д и Е на жилищен комплекс Лабиринт се сдобиха с акт за приемане на конструкцията (Акт № 14), съобщават инвеститорите от „Мавели“ АД.  Блок В, Г, Д и Е не само достигнаха до етапа на т.нар. груб строеж, но и устремено се движат към следващата стъпка.

 

 Към момента са положени  ВиК и електроснабдителните системи на всички апартаменти в  четирите тела. Завършващите елементи (напр. водомери и електромери, ключове  и контакти) ще бъдат монтирани на по-късен строителен етап.

На 100% са завършени довършителните работи по стените и таваните, както в апартаментите, така и в общите части на четирите сгради. Подовите настилки в апартаментите са напълно готови. Предстои полагане на гранитни плочи в общите части на последните 3 етажа на тяло Е.

Фасадите на сгради В, Г, Д и Е вече са покрити с топлоизолационният пакет. Изцяло е положена  минералната мазилка на сграда Е. Работата продължава върху западните фасади на сгради Г и Д. Почти изцяло са монтирани HPLплоскостите на лоджиите на сграда Е.

Монтирана е немска шесткамерна PVC дограма с двоен стъклопакет на сгради В,Г, Д и Е. Във всяка от сградите е поставен асансьор.

 


 

Акт 14  се съставя от проектанта-конструктор, строителя, технически правоспособното лице по част "Конструктивна" към лицето, упражняващо строителен надзор и съдържа констатации за съответствието на строежа с проекта, въз основа на данни от съставената предходна документация (дневници на строежа - бетонов, монтажен и др., съгласно правилата за изпълнение на съответния вид СМР, документите, удостоверяващи съответствие на вложените строителни продукти със съществените изисквания към строежите, и др., доказващи годността за употреба при спазване на съществените изисквания към строежите) съгласно действащата нормативна уредба за приемане, извършване и контрол на отделните видове строителни и монтажни работи, оценка за наличие на недостатъци, възможността за тяхното отстраняване и заключение за приемане на строителната конструкция при постигане изискванията на чл. 169, ал. 1 и 2 ЗУТ.

 


 

И още една новина от най-новия комплекс от затворен тип във Варна:

 В двустайни и тристайни апартамент се преобразиха на най– големите  четиристайни апартаменти.

Пет от шестте близо 300–квадратни четиристайни апартамента вече се предлагат като двустайни и тристайни. Причината – увеличилото се търсене на този тип жилища. Потребителят не търси просто брой стаи, в които да живее, а пространство и комфорт. Затова жилищен комп-лекс „Лабиринт“ предлага двустаен апартамент с близо 30 кв. м дневна и спалня с дрешник , тристаен с  42 кв. м дневна и две спални с дрешник към всяка или пък бижуто – четиристаен апартамент с  40 кв. м дневна, просторни детски или гостни спални и невероятен Master bedroom – основна спалня  с прилежащ и дрешник и санитарен възел. Достатъчност. И това не е всичко. Апартаментите се намират на последния 9 етаж на сгради А, В, Г, Д и Е и предлагат уникална  гледка от птичи поглед към морската столица на България.

 

 

Назад към всички новини
Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.