Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

Грандиозно шоу за откриването на школата на Черно море – Тича

С грандиозно шоу беше открита школата на Черно море – Тича във Варна, съобщава Gong.bg. Много специални гости уважиха проявата в зала “Христо Борисов” в морската столица. Сред тях беше и председателят на баскет федерацията Георги Глушков, който пожела варненската школа отново да е сред водещите в страната.

Поздравителен адрес беше прочетен от името на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Сред специалните гости бяха още заместник областният управител Кристиян Богоев, ректорът на Медицинския университет “Проф. д-р Параскев Стоянов” – проф. д-р Красимир Иванов, дмн, ректорът на Икономическия университет във Варна – проф. д-р Пламен Илиев и Доц. Магдалена Миткова ректор на бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Освен това на церемонията приства началникът на ВВМУ “Н.Й. Вапцаров” проф. двн кап. I ранг Боян Медникаров.

Видеообръщение изпратиха баскетболните звезди Деян и Калоян Иванови, които помагат за школата на Черно море – Тича. Директор на академията ще е старши треньорът на мъжкия отбор Спас Натов.

Партньор на подрастващата формация на варненци е Асоциация “Докосни дъгата”. Основателят й – Денислава Ангелова, която беше сред основните виновници за днешния празник, обяви за varnautre.bg, че в школата ще се обучават и всички желаещи деца с диабет. За тях асоциацията осигурява инсулинови помпи, за да водят те пълноценен живот заедно с връстниците си.

На откриването присъстваха и представители на най-новите партньори на асоциацията – варненската фирма “Мавели”, която ще дари процент от цената на всеки закупен апартамент в новостроящия се жилищен комплекс “Лабиринт”. Целта е с парите да бъдат закупени 10 инсулинови помпи, чиято цена е между 5500 и 7000 лева.За настроението на публиката по време на откриването се погрижиха Мариана Попова, Ангел, който е популярен от дуета си с Моисей, Бате Енчо и актьорът Веселин Плачков.

Мариана Попова, която представи България на Евровизия през 2006 г., впечатли хората в залата не само с кадифения си глас, но и с баскетболни умения. Певицата на високи токчета опита стрелба в коша и от третия път успя да реализира.

След края на шоупрограмата започнаха демонстративните мачове на талантите от школата. Двубоите при малките баскетболисти до 10, 12 и 14 години завършиха наравно, в духа на феърплея.

Демонстративна среща имаше и по баскетбол в инвалидни колички от СКХУ Варна 2010. Този двубой също завърши наравно. На събитието присъства и мъжкият баскетболен отбор на Черно море – Тича.

Всички гости в зала “Христо Борисов” пожелаха да й върви по вода на школата на Черно море – Тича.

Забавни минути за децата в залата осигуриха и куклите Боби и Кели. Персонажите могат да се видят на някои от ключовите кръстовища във Варна. Те са лица на кампанията на община Варна, която напомня на водачите да шофират внимателно в близост до училища.

Назад към всички новини
Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.