Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

Жилищен комплекс Лабиринт дари още три нови инсулинови помпи - от най-ново поколение и представени за първи път в България

Жилищен комплекс „Лабиринт” дари инсулинови помпи от най-ново поколение, които за първи път се внасят и представят в България по партньорството си с Асоциация „Докосни дъгата” с председател д-р Денислава Ангелова, нейния екип и Първа детска клиника - УМБАЛ „Св. Марина” - Варна с ръководител проф. д-р Виолета Йотова.

Олимпийската медалистка Елица Янкова и младежките футболни национали Мартин Минчев и Илиан Илиев присъстваха специално за срещата с малчуганите и техните родители.

От продажбата на всеки апартамент в комплекса, ръководството на компанията отделя процент от сумата за събиране на средства за закупуването на инсулинови помпи и консумативите към тях. Те са предназначени за дечица в най-ранна възраст.

Благодарение на своята благотворителна активност и като най-нов член на екипа на „Лабиринт”, Габриела Кирова - Мис България 2016 дари инсулиновите помпи от името на собствениците на апартаменти в комплекса.

„Щастливи сме от факта, че инициативата на нашия комплекс, подкрепена от нашите клиенти и ръководството, продължава да помага на най-малките, като им осигурява нормално ежедневие”, каза Кристина Апостолова - офис „Мениджмънт и продажби” в „Лабиринт” подготвяйки срещата.

Финалният кадър от този ноември - месецът, в който е и Световният ден за борба с диабета, събра екипите на лекари и съмишленици заедно с деца и родители, обединени в обща кауза. Официалните снимки, съхранили усмивките и настроението на поредната среща на доброто можете да намерите ТУК! Благодарим на всички за подкрепата!  Назад към всички новини

Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.