Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

Жилищен комплекс “Лабиринт” дари трета инсулинова помпа за деца с диабет

Жилищен комплекс “Лабиринт” и Асоциация “Докосни дъгата” станаха партньори през изминалата година, като целта на партньорството бе да бъдат закупени и дарени 10 инсулинови помпи за 10 дечица.
Само за 4 месеца след подписването на договора за съвместна работа за борба с диабета, “Лабиринт” успя да събере средства за две инсулинови помпи и два сета консумативи към тях. През февруари те бяха дарени на Никола, който е само на 3 годинки и Андреа - на 8 години. Сега своята получи и 6-годишният Велислав, който от 4 години и половина е с диабет.
От продажбата на всеки апартамент в ж.к. “Лабиринт”, ръководството на компанията отделя процент от сумата за събиране на средства за купуването на инсулиновите помпи.
"Радваме се, че, подкрепяйки тази кауза, успяваме да дарим усмивки на възможно най-много деца като им осигурим нормално ежедневие. Надяваме се, че, давайки гласност на начинанието ни, ще направим съпричастни и други компании и частни лица. Това е третата помпа, която даряваме заедно с нашите клиенти. До края на проекта ни се надяваме да осигурим още поне 7. Всичко това нямаше да се случи без успешното сътрудничество и усилената работа на екипа на проф. Йотова, на баронеса Денислава Ангелова и асоциация "Докосни дъгата", каза Преслава Иванова, която дари новата инсулинова помпа от името на целия екип на жилищен комплекс "Лабиринт" и неговите клиенти.

Назад към всички новини
Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.