Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

Завършеност

 

Жилищен комплекс „Лабиринт” - висококачествени материали, дизайн, функционалност и хармонична среда, реализирани от надеждни партньори - лидери в строителния бранш.

 

 

 
 Инвеститор
 Изпълнител
 Проектант
 
 
 
 
 
 

 

КОНСТРУКЦИЯ ТУХЛИ

Жилищните сгради в комплекс „Лабиринт” са монолитна конструкция, определяна като скелетно-безгредова с тухлени неносещи стени – външни и вътрешни, изградени от зидария с дебелина съответно 25 см и 12 см, при стриктно съблюдаване на строително-монтажните дейности и влагането на висококачествени материали.

Особеност при изграждането, освен високите стандарти за качество на вложените в строителството тухли WIENERBERGER, са вътрешните стени. Тези, които разделят сервизни, мокри и санитарни помещения от останалата жилищна площ са изградени по типа тухла-вата-тухла с цел гарантирана допълнителна шумоизолация.

 

ФАСАДА

WEBER е лидер в производство и разпространението на иновативни, устойчиви и сигурни продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори.

Фасадите на сградите в жилищен комплекс „Лабиринт” са реализирани чрез строителни материали, гарантиращи устойчивост, енергийна ефективност и опазване на околната среда при топлинен, акустичен и визуален комфорт.

 

HPL-ФАСАДИ | ИНТЕРИОР

Изпълнените комбинирани HPL-фасади в жилищен комплекс „Лабиринт” са FUNDERMAX - лидер в производството на HPL компакт ламинатни плоскости. Фасадите са вентилируеми и се определят като едни от най-иновативните и същевременно най-ефективни решения за естествената осветеност и защита на сградите. Вложените плоскости са висококачествен строителен продукт с отлична устойчивост на атмосферни условия, приложим с индивидуален дизайн в екстериорни и интериорни решения.

 

ДОГРАМА
 

В жилищен комплекс „Лабиринт” дограмата е REHAU -  6 камерна, която заедно с остъкляването е изпълнена от 34-милиметровите първокласни двойни PVC-стъклопакети на CALUMEN LIVE и най-актуалните прозорци SYNEGO, благодарение на които домът и общите части са с до 50% по-добра топлоизолация, подобрени шумоизолация и защита от взлом. Стъклата ограничават UV-лъчи и благодарение на иновативна технология, са лесни за почистване.

 

ХИДРОИЗОЛАЦИИ

В жилищен комплекс „Лабиринт” са вложени хидроизолационни материали на системата ARCO ANTIROOT - основи, плоча над гаражи, покриви и покривни тераси. Съставът на полимер-битумните мембрани на системата гарантира добра устойчивост на стареене, гъвкавост при ниски температури, стабилност и еластичност. Заради усилената си полиестерна основа се постига много добра стабилност, устойчивост на пробиване, якост на опън и максимална разтегливост.

 

ГИПСОВИ МАЗИЛКИ | СУХО СТРОИТЕЛСТВО

Довършителните работи в жилищен комплекс „Лабиринт”, свързани със сухото строителство и финишните гипсови мазилки по повърхностите са изпълнени чрез влагане на висококачествените смеси KNAUF при стриктно спазване на изискваните срокове, необходими за процесите.

 

АСАНСЬОРИ
 

Шестте девететажни сгради в жилищен комплекс „Лабиринт” са оборудвани с най-висок клас електрически асансьори ЛИФТКОМ – 8 PAX, с гарантирано обслужване и снабдени с UPS батерия, която при спиране на ел. захранването ще изведе кабината до най-близкия етаж и ще отвори вратите.

 

ПАТРОНИ и ЗАКЛЮЧВАЩИ МЕХАНИЗМИ

В жилищен комплекс „Лабиринт” са вложени заключващи елементи MAUER от портфолиото, предназначено за блиндирани врати. Чрез брава за блиндирани врати със закалени шипове и месингова ключалка с 3 ключа се гарантира спокойствие и многогодишна експлоатация.

 

ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАРИ
 

Жилищен комплекс „Лабиринт” е оборудван със стоманени пожароустойчиви, самозатварящи се, димо- и газоуплътнени врати HORMANN, предназначени за предотвратяване разпространението на пожар към съседните помещения, както и осигуряването на безопасната евакуация.

 

ВХОДНИ ВРАТИ

В жилищен комплекс „Лабиринт” входните врати са блиндирани с вграден декоративен праг, изпълнени с „италиански” монтаж и интериорна естетика.

 

ОБЛИЦОВКИ

Облицовките в сградите от комплекса са от естествен камък - гранит, с отлични технически и естетически качества, гарантиращи комфорт и висока устойчивост към атмосферни влияния.

 

ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПЕРВАЗИ

Подпрозоречните первази в целия комплекс са изолирани с каменна вата, метален лист и 30-сантиметрова декоративна обшивка на зида.

 

ЛАНДШАФТ

Жилищен комплекс „Лабиринт” разполага с над 7 000 кв.м. зелен парк, организиран в богатата растителна среда с обширна водна площ, която гарантира уют и хармония. Фитнесът на открито и детската площадка са част от парковата зона, която е на разположение на всички живущи и техните гости.

 

ВОДНА ПЛОЩ

Изграденият обширен сух фонтан в зеления парк на комплекса подчертава средата и гарантира прохлада и свежест. Изборът на точно този тип е съобразен с повишена грижа за безопасност при ползване от деца.

 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ  

АПАРТАМЕНТИ:

- стени и тавани на гипсова шпакловка
- подове на замазка
- входни блиндирани врати

 

ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ:

- настилка от шлайфан бетон
- разграфени паркоместа

 

ОТКРИТ ПАРКИНГ:
- асфалтова настилка
- разграфени паркоместа върху павирана настилка

 

 

ОВК
ОТОПЛЕНИЕ

Благодарение на възможността за предварително залагане на тръбната система, отоплението в комплекса е решено чрез климатична мулти-сплит система.

Тя представлява комбинация от едно мощно външно климатично тяло, което захранва две или повече вътрешни тела, които отоплят и охлаждат в различни помещения.

 

КЛИМАТИЗАЦИЯ

Във всяка от сградите предварително е проектирано и предвидено място за поставяне телата на климатична мулти-сплит система - проектирана по съвременна инверторна технология, достигаща висока енергийна ефективност.

 

ИНСТАЛАЦИИ

В жилищен комплекс „Лабиринт” са изпълнени:

- инсталация 24/7 „Контролиран достъп”
- ел. инсталация в гофрирани тръби с ПВА кабели
- структурно окабеляване, изградено до всеки апартамент
- инсталация за интернет
- инсталация за кабелна телевизия
- телефонна инсталация
- звънчево-домофонна и видеодомофонна инсталация
- измерване - предвидени са удобни, технологични уреди с дистанционно отчитане
- заземителна инсталация.

 

 

  

 

Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.