Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

Нов дом за Коледа? Мисията е възможна!

Петима късметлии и техните семейства ще получат 5% остъпка при покупка на апартамент в най-новия комплекс от затворен тип във Варна – „Лабиринт“.

Първата копка на жилищния комплекс беше направена  преди година, а сградите вече имат акт 14 и повече от половината от апартаментите в тях вече са продадени. Архитектурното бижу, наречено "Лабиринт", е с адрес  ул. "Академик Андрей Сахаров" 9 - само на 2 спирки с градския транспорт от Катедралния храм "Свето Успение Богородично". 

Жилищният комплекс е разположен на терен с площ от 12 145 м2, от които са застроени по-малко от 2 400 м2. Останалата част е предназначена за озеленяване, детски площадки и  зони за почивка с водни площи. Материалите и проектирането осигуряват максимално качество на живот. Проектантите от STARH Stanislavov architects са се погрижили за оптималния размер на помещенията, предимно жилища с 2 и 3 спални - всички с благоприятно георграфско разположение.

Комплексът се състои от 6 еднакви сгради с по един вход и девет етажа. Те разполагат с общо 239 апартамента в комплекса няма нито един с неблагоприятно географско изложение. Всички са със статут на жилища, без ателиета и студия. Най-много са апартаментите с 2 спални - 166, тези с три спални са 25, а с една - 48. "Лабиринт" ще е един от малкото жилищни комплекси във Варна, в които ще бъдат осигурени достатъчно паркоместа за обитателите и техните гости - общо 334, 199 от които - в подземен паркинг.

Жилищният комплекс е с контролиран достъп, 24 часа видеонаблюдение и жива охрана.

В първите месеци на новата година в „Лабиринт“ ще бъдат обзаведени и мострени апартаменти, които ще предлагат различни – по стил варианти за обзавеждане на просторните жилища в комплекса. Мострените апартаменти ще могат да бъдат купени с цялото обзавеждане в тях. Фирмите, осигурили уредите и мебелите, пък ще предлагат отсъпки за всички останали собственици на жилища в „Лабиринт“.

Назад към всички новини
Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.