Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

АКТУАЛНИ НОВИНИ

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ЛАБИРИНТ – ОТЛИЧЕН СЪС СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС СГРАДА НА ГОДИНАТА 2018

Жилищен комплекс „Лабиринт” е отличен със Специална Награда в категорията „Жилищни комплекси от многофамилни сгради” от 31-членното жури на Национален конкурс „Сграда на годината 2018” с председател г-жа Деница Николова, зам.-министър на Регионалното развитие и благоустройството, и изявени представители на професионалните и творчески среди. Официалната церемония се проведе на 13 декември в гр. София, където г-жа Грета Желева – мениджър продажби в „Мавели“ АД – компанията-инвеститор и г-н Николай Пашов – изпълнителен директор на „Хидрострой“ АД – компанията-изпълнител на жилищния комплекс, получиха наградата.

Национален конкурс „Сграда на годината“ е учреден през 2002 година и е най-престижното събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. Форумът отличава най-добрите постижения през съответната година. Необходимо условие е проектите да са получили своето Разрешение за ползване – Протокол образец - Акт 16 през текущата година, за да бъдат допуснати до оценката на авторитетното жури.

Жилищен комплекс „Лабиринт“ защити своето Разрешение за ползване през лятото на тази година и се включи в една от най-оспорваните категории на конкурса. Разположен в централната част на гр. Варна, архитектурната концепция е вдъхновена от геометричния орнамент „меандър“, който от древността е символ на живота и природата. Само година и половина след първата копка комплексът бе изцяло завършен - шест девететажни сгради с просторни апартаменти, обезпечени с обширни подземен и надземен паркинг.

Сред отличителните характеристики на „Лабиринт“, които не оставиха журито безразлично са иновативните строителни и ландшафтни решения, гарантиращи естетика и функционалност на жизнената среда при съвременен дизайн, спазване на високи стандарти за качество и влагане на висококачествени материали.  Проектът и изпълнението са фокусирани върху хидро-, шумо- и топлоизолирането, върху фасадните решения и удобството при организиране на общите площи и инфраструктурата. Едва 18% от фасадните стени са изложени на север и само 20% от площта на комплекса е застроена. Над 7000 кв. м е паркът със зелени и водни площи, ситуирани между жилищните сгради. Сред тях за комфорта и свободното време на живущите са разположени оборудвани фитнес на открито, беседка, детска площадка и супермаркет от популярна верига. Обектът е затворен тип с 24/7 контролиран достъп и видеонаблюдение, а спокойствието - осезаемо и гарантирано, сред уют и зеленина.

Назад към всички новини
Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.