Открий своя дом в Лабиринта!
0882 66 26 66

Екип

Инвеститор

Мавели АД е  инвестиционна компанията, която ще промени възприятието на варненци за жилищен комплекс от затворен тип. На 09.03.2016 г. инвеститорът на жилищен комплекс „Лабиринт“ обяви архитектурен конкурс с участието и на водещи консултанти от различни области. 

Именно конкурсната форма за избор на проектант на бъдещия комплекс е средството за иновиране на практиките за проектиране и изграждане на съвременната градска среда, чрез осигуряване на максимален комфорт на живущите. За „Мавели” АД  това е и опит да се мисли за архитектурата, сградите и комфорта на бъдещите собственици по различен, иновативен и отговорен начин. 

Проектант

Архитектурно студио STARH Stanislavov Architects, с водещ архитект Светослав Станиславов, е класирано на първо място в конкурса за избор на проектант на новия жилищен комплекс. В конкурса бяха поканени за участие с идейни концепции четири водещи архитектурни бюра. Останалите участници са арх. Ангел Мазников от "Аринтех Инвест" ООД, арх. Даниел Георгиев от Easy Home Studio и арх. Радомир Серафимов управител и водещ проектант в Atelier Serafimov Architects. 

Работата на STARH Stanislavov architects покрива целия спектър от архитектурни предизвикателства — от малки, изящни архитектурни здания за частни клиенти до големи обществени проекти. Посрещайки ги по нов начин, влагайки чувство и наслаждавайки се на всяка стъпка от процеса на изграждане екипът на архитектурното студио вярва, че променя и създава нови измерения в средата, която обитаваме.

Изпълнител

Хидрострой АД е строителна компания, която изпълнява обекти от национален и регионален мащаб, прилагайки европейски стандарти на качество и опазване на околната среда. За да бъде в крак с времето и с иновациите в бранша, фирмата непрекъснато разширява и обновява дейността си. Едновременно с това създава нови работни места и подпомага развитието на икономиката в регионите, в които работи.

Дългогодишният опит и професионализмът на служителите, високото качество на извършваните дейности и добрите финансови резултати, нареждат Хидрострой АД на едно от първите места в бранша у нас.  Десетки възложители препоръчват фирмата като надежден строител и коректен партньор. В подкрепа на това са призовете и референциите за добрите икономически и бизнес отношения, издадени от тях.

 Хидрострой АД - Варна е член на „Българската Строителна Камара” и „Българската Браншова Камара Пътища

 

 

 

 

 

 

 

Каталог
Такса поддръжка
Начини на плащане
Начин на плащане 1

Заплащане на 20% от стойността на жилището при подписване на предварителен договор.

Останалите 80% се заплащат при издаване на акт 16 и прехвърляне на собствеността върху имота. 

Начин на плащане 2

Индивидулано договаряне за схемата на плащане за клиенти, ползващи ипотечен банков кредит за закупуване на имота.